Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

AcerSEMWInner2013

Тази статия изразява моята гледна точка по въпроса: „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?„. Както и някой факти, и полезни съвети при избирането на лаптоп според вашите нужди. В нея ще научите основни неща, които трябва да имате предвид при избора на лаптоп: „защо лаптоп от тайванската компания Acer е по-добрият избор“ и „защо магазинът на Notebook.bg е мястото, от където да си закупите мобилно устройство?“.

Защо да купим Acer?

Естествено, най-важното нещо,което трябва да гледаме, когато избираме ново мобилно устройство, е съотношението цена/характеристики. Истината е, че повечето марки лаптопи използват един и същ хардуер. Всеобща заблуда сред хората, които не разбират от такъв тип техника е, че производителят е създал всичко под кутията. Да ама не, те просто сглобяват отделните компоненти от различни производители на хардуер като процесори на Intel/AMD, графични чипове на ATI/Nvidia, твърди дискове на Hitachi/WD и много други. Сега сигурно ще си кажете „Тогава какъв смисъл има да избирам конкретна марка?“: Има много фактори за качество, които отличават дадени производители от останалите марки на пазара и в това отношение Acer има с какво да се похвали. Тайванската компания произвежда сама своите монитори и дънни платки, за разлика от други конкуренти на пазара, които разчитат на чужди разработки. Мониторите на Acer са с много високо качество и най-важното на добра цена. Като горд собственик на моделът Acer Aspire 5733 мога да кажа, че единствения проблем, който съм имал през последната година и половина е охлаждането (което за мен си е чист рекорд). Една от причините да съм привърженик на настолните компютри е точно проблемът с охлаждането при повечето лаптопи, когато се работи с тежки приложения. В това отношение мога да кажа, че съм много доволен от издръжливостта на Acer и коректната поддръжка от страна на една Великотърновска фирма, която няма да споменавам в тази статия.

Защо лаптопите на Acer са за предпочитане и какви предимства имат те пред останалите марки на пазара?

Един от определящите елементи за функционалността на лаптопа, е неговата оперативна памет (RAM). Acer предлага разнообразие от памети и дава възможност за лесно добавяне на допълнителни за кратък период от време.

Друга важна характеристика на всеки компютър е портативността, представена от размера и теглото на продукта. Acer разполага с редица преносими лаптопи, без да изостава с функционалността.

Когато липсва функционалност, преносимостта губи своето значение. Възможността за качествена връзка е изключително важна при избора на компютър. Гладкото свързване в мрежата и Wi – Fi връзките са от първа необходимост. Голяма част от по – евтините компютри доста често имат недостатъци относно начините и бързината на свързване. Но, Ейсър е  изключение. Лаптопите Acer поддържат множество портове за свързване на USB устройства и Интернет връзки, което осигурява на притежателя качествено сърфиране на разумна цена. Единственият недостатък е батерията, която се разрежда твърде бързо. Но това не е сериозен проблем, тъй като в днешно време може да се намери качествена батерия за лаптоп на сравнително добра цена.

История, статистики и любопитни факти за тайванската компания.

При закупуването на лаптоп, най – важното е да откриете този, който разполага с всички желани функции, без голям пробив в бюджета. Клиентът може да намери всичко това в Acer. Компанията стартира през 1976г. в Тайван под името Multitech. През 1989 г. е преименувана на Acer и днес е един топ производителите на компютърна техника в света. Продуктите на корпорацията включват настолни и преносими компютри, таблети, сървъри, устройства за съхранение, дисплеи, смартфони и периферия. Acer предлага широко разнообразие от компютри, подходящи за различни хора и дейности. За разлика от основните си конкуренти HP и Toshiba, които губят позиции през последните години, Acer продължава да се движи устремено към челните позиции на световните пазари.

Графика за доставката на компютърна техника в глобален мащаб.

Основната мисия на Ейсър, е преодоляване на бариерите между хората и технологиите. Лесните за употреба продукти позволяват на всеки да бъде „в крак с новото време“. Тъй като компанията продължава да се разраства, има спекулации, че може да заеме и едно от челните места в продажбите на таблети и смартфони.

Пробивът на пазара, през 1995г. Acer прави с PC Aspire.

Пробивът на пазара, през 1995г. Acer прави с PC Aspire.

Защо трябва да е от www.Notebook.bg?

Все повече хора симпатизират на шопинга от един клик разстояние. Купуването на лаптоп онлайн може да ви даде много повече предимства, в сравнение с разточителното обикаляне по магазините. В мрежата има хиляди магазини и оферти, които предлагат компютри. Подборът на мястото на покупката е толкова важно, колкото и характеристиките на продукта.

Доказан в сферата на компютърните продажби, е онлайн магазинът notebook.bg. Създаден от 2001г. сайтът набира изключителна популярност в пазара на технологиите, трупайки авторитет и възхищение сред клиентите си. Предимствата, които може да получите при закупуването на Acer от notebook.bg, са много. С гъвкавия и подреден дизайн, потребителят може да разгледа голямо разнообразие от модели. Друга голяма полза за купувача е възможността за сравняване на продуктите. Безплатната доставка пък прави пазаруването неограничено, независимо къде се намирате. Ако бюджетът ви е ограничен, това не е проблем с опциите за лизинг.

Acer and Notebookbg - Street banner

Защо ви препоръчваме да си закупите лаптоп Acer от www.Notebook.bg?

При закупуването на Acer от notebook.bg, може да се възползвате от допълнителните екстри като безплатна телефонна поддръжка 24/7, връщане на продукта + 100% възвращаемост на сумата, отстраняване на дефекти в срок от 7 дни и други.

Обобщение на отговора

 1. Acer предлагат качествени лаптопи за всеки джоб.
 2. Притежават собствен сервиз.
 3. Двете компании са доказани на пазара.
 4. Производството на Acer не е в Китай!
 5. Ноутбук БГ предлагат бърза доставка и двугодишна гаранция.
 6. Възможност за отстъпки от цените.
 7. Всички продукти се поддържат на склад.
 8. Предлагат застраховка на всички техни продукти.
 9. Поддържат уникалната „Програма 7“
 10. Подарък към всяка покупка.

Още ли не сте решили да си купите лаптоп от този магазин? Прочетете отговорите и на нашите читатели.

Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg? – Видео

Предимствата на „програма 7″.

 • 7 дни за ремонт – Ако закупеният от нас продукт покаже дефект, ние ще го поправим в седем дневен срок. В противен случай ще ви осигурим друг компютър, който да ползвате по време на поправката.
 • 7 дни гаранция за най-ниска цена - Ние ви гарантираме, че цената на продукта, който сте избрали няма да се промени в рамките на седем дни. Ако все пак има такава промяна, ние ще ви върнем разликата от парите.
 • 7 дни срок за връщане на продукта – Ако решите, че продукта който сте избрали не е за вас и решите да ни го върнете, ние ще ви върнем пълната сума от парите, като вие ще заплатите само таксата за доставка.
 • 7 / 24 денонощна поддръжка – Гаранция за денонощна поддръжка по телефона без почивен ден.
 • 7 часа за доставка – Доставката се извършва в рамките на 7 часа за клиенти от София. Важи само в работно време.
 • 7 начина на плащане – Много възможности заплащане на вашата поръчка по електронен път, наложен платеж, лизинг и др.
 • 7 лв. за гаранция – Можете да застраховате вашият лаптоп срещу кражба или повреда на символичната цена от 7 лв. Важи и за счупен неволно лаптоп.

Отговори и спечели билет за SEO Конференция 2014!

Отговори на въпроса – „Защо според теб трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ и можеш да спечелиш билет за SEO Конференция 2014. Използвай формата за коментари по-долу, за да отговориш на въпроса. Повече подробности относно правилата, можеш да прочетеш тук. Успех!

Играта свърши и днес изтеглихме печелившия Тодор Георгиев. Ето и видео от томболата.

Проект на Десислав Кузманов от NewRank за SEO състезание 2013 г.

Share Button

96 Отговора на въпроса: Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

 1. Борис Игнатов казва:

  Преди 4 месеца си купих лаптоп от Notebook.bg, като прочетох една статия в блог, който вече не помня. Помня само, че беше подобна на тази в сайта. Обаче, реших да си избера Asus, а не Acer, защото ми изглеждаха по-елегантни. Изработката им наистина е по-добра от тази на Acer, но цената също е по-висока. Сега като му се нарадвах и си мисля, че направих грешка. Важното е лаптоп-а да работи, а не външният му вид. Доколкото разгледах тайванците също предлагат стилни модели, но са малко по-скъпички. От лаптопите с цена между 600 и 1000 лв. със сигурност Acer са най-добрият избор. За по-скъпите модели вече се налагат другите марки. Вчера в офиса донесоха един лаптоп от Acer, който не беше нищо особено. Направи ми впечатление, че работи по-бързо с някой програми, с които и аз работя, а цената му е много по-ниска според собственика му. Е, какво повече да се каже освен купувайте и няма да съжалявате.

 2. Страцимир Лефтеров казва:

  Моят отговор на въпроса „Защо трябва да купим Acer“ и „Защо трябва да е от Notebook.bg“ е следния:

  Acer е стара компания с традиции, които не са се изменили с годините. Качеството на техните устройства няма аналог, защото работят прецизно и всичко се проверява от човешка ръка, а не се разчита на компютри и машини, за да се извърши проверката. Доколкото съм чувал, лично основателя наблюдава работния процес и държи всичко да бъде изпипано до край. Не запознатите казват, че техните лаптопи са изработени от слаби пластмаси, но това не е напълно вярно. Причината е, че те се опитват да сглобят устройство, което да е достатъчно евтино, за да се впише в бюджета на всеки. Ако искате по-висок клас лаптоп, ще трябва да дадете повече пари, а Acer могат да ви предложат и такива.

  Notebook.bg от друга страна са съвсем различно животно от производителя. Те не внасят лаптопите, а ги купуват от вносителите. В България вносител за Acer е MOST компютърс и който ви говори, че Ноутбук-а си внасят, определено не е наясно с нещата. Иначе да, магазинът им продава много и съответно купува доста от производителя, затова може да си позволи по-ниска цена от останалите търговци на пазара, което изобщо не е малко. А като прибавим към това и частният им сервиз, който работи в полза на техните клиенти – купуването от тях наистина си струва.

  Затова моят отговор е ДА – купувайте Acer от notebook.bg

 3. Пламен Дойнов казва:

  Защото Acer е бюджетна марка, която идеално се вписва в стандартите на българина. Използвам тази марка от известно време за всички офиси, които оборудвам. Купуваме ги директно от вносителите и на доста по-ниска цена от останалите марки. От Notebook.bg съм купувал лаптоп само веднъж и то за лични нужди, но съм сравнително доволен. Доста по-качествено обслужване от някой други топ търговци, които се изявяват онлайн. Още през 2005 година, когато бяха с друг собственик ми попаднаха под полезрението, но тогава бях още скептичен към тях, защото не вярвах на онлайн пазаруването.

  Сега, когато през 2013 година това онлайн търговията е вече начин на живот, мога да се доверя само на Ноутбук бг, когато става въпрос за качество. Серията Aspire http://www.notebook.bg/laptopi/acer/aspire е най-разпространената на пазара и за това си има причина. Сплавите от които се произвеждат лаптопите са надеждни и по-евтини от останалите марки на пазара. Да, не са толкова стилни като останалите, но и без това идеята на серията не е да вдъхновява с дизайн. За по-разчупени решения си има и друг клас, който също не е за изхвърляне и скрива шапките на някой от останалите играчи на пазара.

  Извода: Използвайте Acer от www Notebook bg, защото няма по-добро съотношение цена/качество на българския пазар!

 4. Дамян Боевски казва:

  Моят отговор на въпроса „Защо трябва да си купим Ейсър от Ноутбук.бг“ е:
  1. Ейсър са най-големия производител на настолни компютри в света и винаги вървят една крачка пред останалите на пазара.
  2. Ноутбук.бг са една от първите български фирми, които започват търговия на лаптопи онлайн.
  3. Ейсър сами произвеждат голяма част от компонентите, с които сглобяват своите машини, за разлика от други производители.
  4. Под капака ще намерите мощен Intel процесор, а не AMD.
  5. Notebook.bg вдъхновяват хората, като организират най-яките състезания за специалисти в България!
  6. Ултрабуците на Acer са много по-високо качество от тези на Asus, например.
  7. През последните няколко години Notebook.bg създадоха най-мощната фирма за търговия с мобилни устройства.
  8. Защо Acer и Защо Notebook.bg се превърна във въпрос, който ще сънуваме доста дълго време.
  9. Ноутбук-а имат собствен сервиз, което е голямо преимущество пред останалите търговци, които разчитат на вносителите.
  10. Acer имат резервни части на ниска цена, а не като Lenovo или Dell, които са доста солени.

  Отговорът ми на въпроса не е пълен, но съм се постарал да вложа само най-важните неща, за които се сещам в момента.

 5. Андон Иванов казва:

  Моят отговор на въпроса „Защо трябва да купим Ейсър от ввв.Ноутбук.бг“.

  Остават само 11 часа до края на състезанието и искам да изразя своята подкрепа към състезателя, който участва с този уеб сайт. Радвам се, че успя да покаже истинско SEO и професионализъм в битката. Даде отговор на въпроса за Acer, който наистина е полезен и ще бъде ценен за потребителите, които се колебаят, какъв лаптоп да си купят и от къде. Наистина ми хареса подхода, с който работи през изминалите месеци и смятам, че заслужава моята подкрепа.

  Та ето го и моят отговор:

  Acer е реномирана марка, която държи на качеството и има изградени традиции от половин век. Днес, няма как да не се сблъскате с техни устройства във всекидневието си. Много производители използват техни компоненти, а вие дори не подозирате.

  Notebook.bg от друга страна са съвсем друго животно. Те продават качествени компютри и предлагат гаранция, и сервиз за всичките си компютри. Хубаво е да знаеш, че има на кого да разчиташ, в случай че имаш проблеми с компютъра си. Безплатната телефонна поддръжка, която е и денонощна допълнително помага на потребителите. Не знам за друг търговец, който предлага толкова много екстри към една малка услуга, а именно продажбата на лаптоп Acer.

 6. Добрин Добрев казва:

  Моят отговор на въпроса е:
  Използвам Acer и препоръчвам магазина на Notebook.bg на своите приятели по ред причини. Една от основните е, че двете марки предлагат по-изгодни условия от останалите на пазара. Работя като софтуерен инженер и в работата си трябва да разчитам на надеждни машини, а Acer отговарят напълно на моите условия. Естествено и те си имат своите недостатъци, както всяка друга марка, но цената им компенсира някой неудобства. Затваряме си очите за дефектите на големи и известни брандове, не би трябвало да сме толкова критични към една нискобюджетна марка като Acer.

  Опитът, който имам е с два модела на Acer. Единия е лаптоп, а другия който взех от скоро е таблет.
  Моделът е този: http://www.notebook.bg/tableti/acer-iconia/b1-711

  Много добро качество на изработката. Пластмасата е малко неприятна на допир в началото докато свикнеш, но иначе е добре. Единствено не ми харесва, че има голяма рамка, което прави таблет-а още по-голям. Откъм функции няма какво да се оплача, Acer са се постарали да включат всичко нужно, за да работи перфектно.

  Другият модел е лаптоп: http://www.notebook.bg/tableti/acer-iconia/b1-711
  Това е модел от серията Aspire S, която е малко по-скъпа от обикновения Aspire. Отличава се със стилния си дизайн като при ултрабуците, но е с много по-висока производителност, по мое мнение. Използвам го винаги когато съм на път, защото е лек и удобен. Батерията му държи много дълго време, а клавиатурата се натиска с лекота. Преди време го бях залял с кафе, но след бързо почистване всичко беше наред. За качеството на екрана и периферните устройства няма да говоря, всички знаем за предимствата на Acer в тази насока.

Вашият коментар